تحصیل در ترکیه دامپزشکی + شرایط + هزینه + دانشگاه‌ها

اگر شما هم دنبال رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی هستید و شرایط لازم برای تحصیل در دانشگاه‌های ایران را نداشته اید و یا حتی می‌خواهید با رشته‌های پزشکی مهاجرت کنید. یکی از بهترین رشته‌هایی که هم آینده خوبی را برای شما فراهم می‌سازد و هم شما می‌توانید با این رشته به سایر کشورها مهاجرت کرده و مشغول به تحصیل یا کار شوید، دامپزشکی است. دامپزشکی یا دکتر حیوانات از جمله شغل‌هایی است که بازار بسیار رو به رشدی در سراسر دنیا دارد و با پیشرفت فرهنگ مردم و بالا رفتن تعداد حیوانات خانگی وجود این شغل در بین مردم زیاد دیده می‌شود. یکی از بهترین کشورهایی هم که برای دامپزشکی مناسب است و شرایط خوبی را برای تحصیل برای شما فراهم می‌کند قطعا ترکیه است. ما در این مقاله به بررسی شرایط تحصیل در ترکیه در رشته دامپزشکی می‌پردازیم و با هم بررسی می‌کنیم. پیشنهاد می‌شود تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

تحصیل دامپزشکی در ترکیه

یکی از رشته‌های بسیار محبوب در دانشگاه‌های ترکیه، رشته دامپزشکی است که به شدت پرطرفدار است و متقاضیان زیادی دارد. دامپزشکی همانطور که پیش تر هم به آن اشاره کردیم جزو رشته‌هایی است که در ترکیه و همچنین در باقی کشورهای خاورمیانه از جمله ایران آینده مناسبی دارد و افراد حتی می‌توانند پس از اتمام تحصیلات خود به ادامه کاری این رشته در ایران مشغول شوند.

دامپزشکی یکی از رشته‌های است که نیازمند علاقه شما به حیوانات است. اگر شما هم جزو کسانی هستید که به حیوانات علاقه بسیاری دارید این رشته مختص به شما است و از انجام این کار خسته نخواهید شد اما در کنار علاقه شما لازم است که از صبر کافی و همچنین دیسیپلین لازم هم برخوردار باشید تا کنترل بهتری بر روش حیوانات داشته باشید.

تحصیل در ترکیه

دانشگاه‌های دامپزشکی ترکیه

دانشگاه‌های زیادی هستند که در ترکیه رشته دامپزشکی را برگذار می‌کنند که هزینه‌های آنها بسته به این که دانشگاه مقصد شما دولتی یا خصوصی است می‌توانید متفاوت باشد. ولی معمولا رشته دامپزشکی نسبت به باقی رشته‌های پزشکی در ترکیه هزینه به صرفه تری دارد. دانشگاه‌های دولتی و بعضی از دانشگاه‌های خصوصی آزمون ورودی دارند. با شرکت در کلاس یوس می‌توانید در این آزمون‌ها نمره لازم را کسب کنید. ما در ادامه به بررسی برخی از دانشگاه‌های خصوصی و دولتی ترکیه و همچنین بررسی هزینه و شهریه آنها می‌پردازیم:

دانشگاه‌های دولتی

دانشگاه آنکارا : یکی از دانشگاه‌های دولتی خوب ترکیه است که شهریه آن حدودا بین 80000 تا 85000 لیر است, که این دانشگاه هم جزو سه دانشگاه برتر ترکیه است.

دانشگاه جراح پاشا: یکی دیگر از دانشگاه‌های دولتی خوب ترکیه است,و این دانشگاه بین 29000 تا 35000 لیر است, این دانشگاه بر خلاف شهریه‌ای که دارد رتبه خوبی بین دانشگاه‌های دولتی دارد.

دانشگاه اولوداغ : یکی دیگر از دانشگاه‌های خوب ترکیه که دولتی است و رتبه 20 بین دانشگاه‌های ترکیه دارد  و شهریه نسبتا پایینی دارد 24000 لیر است.

دانشگاه اوندوکوز ماییس: این دانشگاه رتبه 26 را دارد و شهریه آن حدود 12000 لیر است.

دانشگاه بالیک اسیر: این دانشگاه رتبه 40 را دارد  و 8000 لیر شهریه دارد.

دانشگاه سلجوق: دانشگاه سلجوق یکی از دانشگاه‌هایی است که در شهر تفریحی قونیه است که رتبه خوبی در بین دانشگاه‌های ترکیه دارد و حدودا بین رتبه 10 تا 15 را دارد و شهریه آن حدود 8000 لیر است.

دانشگاه ارجیس: این دانشگاه هم رتبه 18 تا 20 است, شهریه این دانشگاه هم بین 15000 لیر است.

دانشگاه دوکوز ایلول: این دانشگاه که در شهر ازمیر است و بین 10 دانشگاه برتر ترکیه قرار دارد و شهریه آن حدود 15000 لیر است.

دانشگاه نامیک کمال : این دانشگاه جزو دانشگاه‌های ترکیه است که در سطح متوسطی قرار دارد که رتبه 70 را دارد و شهریه این دانشگاه هم بین 7500 تا 10000 لیر است.

دانشگاه کوجا تپه: این دانشگاه هم یکی دیگر از دانشگاه‌هایی است که رتبه نسبتا متوسطی دارد که رتبه آن 60 است و شهریه آن هم 5200 لیر است.

دانشگاه اتاتورک: این دانشگاه هم که جزو دانشگاه‌های برتر ترکیه است که رتبه 13 را دارد که بسیار رتبه خوبی است و در مقابل هم شهریه بسیار مناسبی دارد.

جمع بندی

ما در این مقاله به بررسی تحصیل در رشته دانپزشکی پرداختیم. ترکیه از جمله کشورهای آسیایی است که توانسته به اروپا بپیوندد و در پروژه اراسموس تحصیلی برای اروپا قرار بگیرد و از همین جهت مدرک دانشگاه‌های ترکیه علاوه بر اعتبار بسیار بالایی که دارد مورد تایید وزارت علوم ایران هم می‌باشد. حتی شما می‌توانید پس از اتمام تحصیلات خود در ترکیه به ایران برگردید و مشغول به کار در حوزه دامپزشکی شوید. شما می‌توانید در صورت لزوم برای دریافت اطلاعات بیشتر با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید. امیدواریم که این مقاله برای شما مفید بوده باشد.

مجموعه ها مقالات

ارسال یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*